Bröllop och fest

Gnistrande vinter, sprudlande vår, lustfylld sommar & färgsprakande höst.
icon-heart

Bröllop

En av de viktigaste dagarna i Ert liv stundar.
Vänner, släktingar, nära och kära är samlade för att fira Er kärlek.
Låt oss göra vårt yttersta för att det blir precis så som Ni drömmer om!
cup-icon

Fest och mottagning

Oavsett vad som firas eller uppmärksammas så ser vi till att ni får en härlig och minnesvärd vistelse hos oss.
Födelsedagskalas, middagar, mottagningar och balunser.
Vi fixar festen!

Lokaler

Vi har lokaler i olika storlekar


Tärnan ligger på andra våningen med egen terass och bar.
Lokalen har en kapacitet om 65 gäster

Däcket är vår största lokal och är vackert belägen med utsikt mot Mälaren.
Lokalen har en kapacitet om 150 gäster.

Bryggan ligger i anslutning till däcket, har en öppenspis i lokalen som gör den mysig att möblera med olika miljöer i samma lokal.
Lokalen har en kapacitet om 120 gäster.

Priser

Vi har olika priser efter säsong och omfattning.
maj - augusti högsäsong
september-november mellansäsong
december högsäsong
januari-februari - lågsäsong
mars-april - mellansäsong


Högsäsong
tvårätters meny ( utan dryck) 495.-
trerätters meny ( utan dryck) 595.-

Mellansäsong
tvårätters meny ( utan dryck) 395.-
trerätters meny ( utan dryck) 495.-

Lågsäsong
tvårätters meny ( utan dryck) 325.-
trerätters meny ( utan dryck) 395.-

Lägsta antal för att boka fest och bröllop är 35 personer med dessa priser.

Ni når oss på info@skarholmenuppsala.se eller ring 018-32 43 30 för att prata med oss om din fest eller bröllop. Tveka inte att kontakt oss för Er offert!

Välkommen till oss på en vällagad lunch.

Våran lunch består av veckans lunchmeny och innehåller tre varmrätter,
vill man ha en festligare lunch finns även veckans förrätt och dessert.

 

Vecka 30 serverar vi

Förrätt:
TOAST SKAGEN med citron och dill

Varmrätter:

KYCKLINGSLÅR MED ROSTAD POTATIS Serveras med rödvinssky, champinjoner och bacon

UGNSBAKAD TORSK MED KOKT FÄRSKPOTATIS Serveras med örtkräm, fänkål och dillsallad

BAKAD MOROT MED STUVADE LINSER Serveras med rostade hasselnötter och brynt smör

Dessert:
Chokladtryffeltårta

Till lunchen finns alltid en varierande salladsbuffé och soppa.
Lunchen avrundas med kaffe/ the och liten kaka

Pris för lunch
Varmrätt: 125.-
Två rätter: 175.-
Trerätter: 225.-

 

×

×

Välkommen till oss på en vällagad brunch.

Under perioden maj-augusti dukar vi fram en riklig vår/sommar inspirerad brunch.
Förutom nybakt bröd med pålägg finner du laxar av olika slag, färska räkor, sallader, pajer och kallskuret.
På det småvarma finns örtmarinerad kyckling, köttbullar, lammkorv, primörer, betor, pizza.
Grädda din egen våffla eller gör en toast. På dessertbordet finns delikatessostar, bakelser, brulé, frukt.
×
För HELA menyn tryck på  knappen “LADDA NER MENY”

 

À LA CARTE

Serveras från 17.00

Förrätter
TOAST SKAGEN  halv 85.-/hel 125.-
På rågbröd
FÄRSKA RÄKOR  125.-
Med aioli och bröd 200 g
MOULE MARINIÈRE  halv 95/hel 145.-
Vinkokta musslor med grädde, vitlök, schalottenlök och persilja. Serveras med frasig baguette
KRONÄRTSKOCKA  95.-
Med citrongrädde

Varmrätter
HALSTRAD RÖDING  185.-
Med rostad kulpotatis, hollandaise och sparris
GETOSTKROKETTER  185.-
Med bakad tomat, kokt kronärtskocka, spenat och polkabeta
KALVSCHNITZEL  225.-
Med ansjovissmör, sky, pommes frites och gröna ärtor
ENTRECÔTE  275.-
Med tryffelbearnaise, bakad tomat och pommes frites

Dessert
CRÉME BRULÉE  75.-
Med rårörda bär
JORDGUBBAR  85.-
Med hemgjord vaniljglass och smörstekt sockerkaka
CHOKLADTRYFFELTÅRTA  75:-
Med rörda bär

SKALDJURSFAT  595.-/person
Ett välkomponerat skaldjursfat med havets läckerheter. Vad sägs om hummer, kungskrabba,
havskräfta och räkor med goda tillbehör.
½ FÄRSK HUMMER 100 G
FÄRSKA RÄKOR 100 GR
HAVSKRÄFTOR 200 GR
KUNGSKRABBA 150 GR
Skagenröra, bröd, aioli, chiliaioli, citronaioli 
– Förbeställ vid bokning, senast 2 dagar innan
×

×