Aktuellt

Öppettider på Skarholmen


Lunch serveras måndag-fredag 11.00-14.30


Brunch serveras alla lördagar och söndagar 11.00-15.00


Kvällsöppet onsdag-söndag från 16.30


VÄLKOMNA!

  • MIDSOMMARHELG

    Midsommarafton 23 juni - stängt
    24-25 juni ordinarie öppettider.
    Brunch 11.00-15.00 och Kvällsservering 16.00-21.30.
  • 1 oktober #Exploreyoga festival

    EFTER SUCCÉN I VÅRAS KOMMER EN GLAD NYHET!
    Save the date 1 oktober för nästa #exploreyogafestival.
    Håll dig uppdaterad på Facebook och hemsida. Vill du veta mer som deltagare eller medverkande maila oss gärna på info@skarholmenuppsala.se


Vill du jobba hos oss?

Är du en teamplayer med det rätta steget som stimuleras av att gå från ”ax till limpa” och ser möjligheter i allt, då tycker vi att du ska höra av dig till oss. Vi ser fram emot att höra från dig. Mail oss på linda@skarholmenuppsala.se med ett personligt brev.

Välkommen till oss på en vällagad lunch.

Våran lunch består av veckans lunchmeny och innehåller tre varmrätter,
vill man ha en festligare lunch finns även veckans förrätt och dessert.

 

Vecka 30 serverar vi

Förrätt:
TOAST SKAGEN med citron och dill

Varmrätter:

KYCKLINGSLÅR MED ROSTAD POTATIS Serveras med rödvinssky, champinjoner och bacon

UGNSBAKAD TORSK MED KOKT FÄRSKPOTATIS Serveras med örtkräm, fänkål och dillsallad

BAKAD MOROT MED STUVADE LINSER Serveras med rostade hasselnötter och brynt smör

Dessert:
Chokladtryffeltårta

Till lunchen finns alltid en varierande salladsbuffé och soppa.
Lunchen avrundas med kaffe/ the och liten kaka

Pris för lunch
Varmrätt: 125.-
Två rätter: 175.-
Trerätter: 225.-

 

×

×

Välkommen till oss på en vällagad brunch.

Under perioden maj-augusti dukar vi fram en riklig vår/sommar inspirerad brunch.
Förutom nybakt bröd med pålägg finner du laxar av olika slag, färska räkor, sallader, pajer och kallskuret.
På det småvarma finns örtmarinerad kyckling, köttbullar, lammkorv, primörer, betor, pizza.
Grädda din egen våffla eller gör en toast. På dessertbordet finns delikatessostar, bakelser, brulé, frukt.
×
För HELA menyn tryck på  knappen “LADDA NER MENY”

 

À LA CARTE

Serveras från 17.00

Förrätter
TOAST SKAGEN  halv 85.-/hel 125.-
På rågbröd
FÄRSKA RÄKOR  125.-
Med aioli och bröd 200 g
MOULE MARINIÈRE  halv 95/hel 145.-
Vinkokta musslor med grädde, vitlök, schalottenlök och persilja. Serveras med frasig baguette
KRONÄRTSKOCKA  95.-
Med citrongrädde

Varmrätter
HALSTRAD RÖDING  185.-
Med rostad kulpotatis, hollandaise och sparris
GETOSTKROKETTER  185.-
Med bakad tomat, kokt kronärtskocka, spenat och polkabeta
KALVSCHNITZEL  225.-
Med ansjovissmör, sky, pommes frites och gröna ärtor
ENTRECÔTE  275.-
Med tryffelbearnaise, bakad tomat och pommes frites

Dessert
CRÉME BRULÉE  75.-
Med rårörda bär
JORDGUBBAR  85.-
Med hemgjord vaniljglass och smörstekt sockerkaka
CHOKLADTRYFFELTÅRTA  75:-
Med rörda bär

SKALDJURSFAT  595.-/person
Ett välkomponerat skaldjursfat med havets läckerheter. Vad sägs om hummer, kungskrabba,
havskräfta och räkor med goda tillbehör.
½ FÄRSK HUMMER 100 G
FÄRSKA RÄKOR 100 GR
HAVSKRÄFTOR 200 GR
KUNGSKRABBA 150 GR
Skagenröra, bröd, aioli, chiliaioli, citronaioli 
– Förbeställ vid bokning, senast 2 dagar innan
×

×